Form fremtiden - Designledelse som innovationsværktøj

Vis stort billede
Form fremtiden - Designledelse som innovationsværktøj

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Design er mere end en pæn stol eller en praktisk pumpe. Design er mere end et produkt. Design er også en tilgang til innovation, som virksomheder og organisationer (private som offentlige) kan bruge til at skabe nye løsninger. Christian Bason viser, hvordan ledere kan bruge design til at igangsætte meningsfuld forandring i organisationen og skabe nye og mere konkurrencedygtige produkter, services og forretningsmodeller.

Det vrimler med gode eksempler på, hvordan designmetoder har løst relevante problemer for offentlige og private organisationer i Form fremtiden.

Hos Coloplast betød en proces baseret på designresearch, at man gik fra at designe stomiposer til ”patienter” til at designe stomiposer til mennesker. Virksomheden ændrede udseendet på deres stomiposer, og mindskede dermed markant stigmatiseringen af deres brugere.

Rekrutteringsvirksomheden Moment brugte designmetoder til at udvikle og teste en ny og uprøvet for-retningsidé og skabte på kun få uger grundlaget for etablering af en ny og succesrig virksomhed.

I Adelaide i Australien var antallet af tvangsfjernelser af børn stigende i en årrække. Et projekt blev søsat for at ændre udviklingen – og designværktøjer blev brugt til at afdække problemerne fra de udsatte fami-liers perspektiv. Det resulterede i en helt anden løsning, end myndighederne havde forestillet sig.

Form fremtiden illustrerer seks typer ledelsespraksis, som er afgørende for at engagere sig succesfuldt med design.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Bason
Sideantal: 202
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jonas Skafte
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Søren Roed Schack
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 159 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 407 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2016
Oplagsdato: 09 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702159400

Sprog

Dansk

Form fremtiden - Designledelse som innovationsværktøj Gyldendal