Fem tanker for fremtiden

Vis stort billede Tilføj
Fem tanker for fremtiden

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den verdensberømte psykolog og forfatter Howard Gardner, der har opfundet de syv forskellige intelligenser, udkommer nu med en ny bog: Fem tanker for fremtiden. Her beskriver han fem tankesæt, som er nødvendige for os alle sammen, hvis vi skal trives i fremtidens uforudsigelige verden.
De fem tankesæt er en videreudbygning af hans tanker om mange forskellige intelligenser, fordi de beskriver, hvordan vi skal forstå koncepter og gebærde os over for hinanden. Bogen er et personligt skrift om de værdier, Gardner ser som uomgængelige. Han mener, at vi uden de fem tankesæt vil være underlagt kræfter, vi ikke kan forstå og slet ikke styre. Spørgsmålet er, hvordan fem tankesæt kan hjælpe med dette.
Howard Gardnerhævder, at vi i den moderne og stærkt forbundne verden ikke kan have så store forskelle, som vi ser nu. Der er for mange usikkerhedsmomenter forbundet med det. Samtidig indeholder vores verden allestedsnærværende søgemaskiner, robotter og andet computerudstyr, der bliver mere og mere kompliceret at håndtere. Og hvad med miljøet, det ved vi endnu mindre om? Alle disse elementer betyder, at vi skal tænke på verden og hinanden på en ny måde. Vi kan ikke længere gøre, som vi plejer. Derfor er vores eneste mulighed at følge disse fem tankesæt eller råd - hvis vi selv vil have kontrol med vores fremtid.
De fem tankesæt: Disciplin: Det tager op mod ti år, at tilegne sig viden på ekspertniveau! Syntese: Hente oplysninger forskellige steder fra og koble dem, så de giver mening for os alle. Kreativitet: Skabe nye ideer, ukendte spørgsmål og uventede svar. Respekt: Anerkende forskelle og byde dem velkommen. Etik: Mindre fokus på egeninteresse - mere fokus på fælles værdier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Howard Gardner
Sideantal: 196
Sprog: Dansk
Originaltitel: Five Minds for the Future
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Annette Rosenberg
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Børsen
Bredde: 167 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 541 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2007
Oplagsdato: 11 Dec 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776641290

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk