Få værdi i projekter

Vis stort billede Tilføj
Få værdi i projekter

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog henvender sig til virksomhedsledere, projektdirektører, projektkontoransvarlige og projektledere, der er interesserede i, hvordan de får mest værdi ud af deres projekter.

Første del af bogen omhandler de væsentligste områder, der påvirker virksomhedens evne til at drive projekter. Anden del af bogen giver et forslag til, hvordan du i din virksomhed skaber de bedste rammer for, at dine projekter opnår succes.

Bogen er blevet til på grund af nysgerrighed. Som konsulent har Damián Arguimbau været med til at tilpasse, justere og indføre projektmetoder og porteføljestyring i mange virksomheder. Det er langt fra alle hans erfaringer i forbindelse med implementeringerne, der passer lige godt med de gængse retningslinjer, man for eksempel finder i projektstandarderne. “Få værdi i projekter” er solidt forankret i aktuel forskning og behandler emner som virksomhedens strategi og kultur, projekters succeskriterier, porteføljeledelse, projektmetoder, projektmodenhed, projektkultur og PMO kontorer.

Damián Arguimbau er født i 1965 og har en lang række certificeringer (IPMA, PRINCE2, PMI, Scrum, CMMI, MSP, P3O m.fl.). Han vandt Dansk Management Råds konsulentpris inden for IT i 2008. Han er partner i konsulentvirksomheden Maximize Consult og har tidligere udgivet bogen “Lean projektledelse”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Damián Arguimbau
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Jens Hage
Udgiver: Forlaget Dyssen
Bredde: 178 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 459 g
Serie: .
Udgivelsesdato: 19 Nov 2014
Oplagsdato: 19 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799015627

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk