Erhvervsfilosofi - - filosofiske bidrag til virksomheder og organisationer

Vis stort billede
Erhvervsfilosofi - - filosofiske bidrag til virksomheder og organisationer

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Erhvervslivet har de senere år i højere og højere grad efterspurgt filosofiske kompetencer, og det er der én simpel grund til: Filosofisk refleksion skærer helt ind til benet og leverer analyser, der giver overblik over og indsigt i de mange udfordringer, som moderne virksomheder står over for. Med antologien Erhvervsfilosofi – filosofiske bidrag til virksomheder og organisationer introduceres erhvervsfilosofien nu for første gang i samlet form i Danmark.

Bogen viser i detaljer, hvordan filosofien bidrager til at gøre erhvervslivets ledere og medarbejdere bevidste om indgroede forestillinger og antagelser, og hvorledes disse kan udfordres og afklares. Filosofien leverer en særlig form for konstruktiv kritik , og erhvervsfilosofien har et positivt sigte, idet den søger at åbne for diskussion og nytænkning af, hvordan den enkelte virksomhed bliver styret og handler.

I kapitlerne berøres emner som: ledelse, human resources, organisationsudvikling, mening, viden, l ean, virksomhedskultur, trivsel, stress, dilemmahåndtering, virksomhedsidentitet, markedsføring, etik, ansvar, tillid og coaching. Forfatterne præsenterer værktøjer for, hvordan man med fordel kan bruge erhvervsfilosofien i virksomhedens dagligdag.

Bidragyderne er primært filosoffer, der som konsulenter, ledere eller forskere har et indgående kendskab til erhvervslivet. Antologien henvender sig til ledere, HR-konsulenter og medarbejdere samt alle der er bredt interesseret i filosofi og erhvervsliv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Vinding (red.) / Rehné Christensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 590 g
Udgivelsesdato: 19 Aug 2009
Oplagsdato: 19 Aug 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878182

Udgivelsesår

2009

Erhvervsfilosofi - - filosofiske bidrag til virksomheder og organisationer Frydenlund