Enneagrammet & fremtidens intelligente organisationer

Vis stort billede
Enneagrammet & fremtidens intelligente organisationer

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Enneagrammet & fremtidens intelligente organisationer er en nytænkende managementbog til ledere og ansatte i private og offentlige virksomheder.


Enneagrammet er et fascinerende psykologisk kommunikationskoncept. Det beskriver ni forskellige persontyper og deres karakteristiske tankemønstre og motivations- og beslutningskompetancer.
Gennem forskning, undervisning og uddannelse har forfatteren undersøgt og analyseret velfungerende virksomheder, som både kan tjene penge, krisestyre, have et engageret, sundt og ordentligt arbejdsklima og udvikle sig optimalt.
Bogen handler om kombinationen af Enneagrammet og de Fem intelligenser, der er en forudsætning for, at fremtidens arbejdsplads bliver en lærende, dynamisk organisation, med fokus på positiv psykologi, flow og trivsel både økonomisk og menneskeligt.
Bogen kan bruges I forbindelse med leder- og medarbejderudvikling, med det formål at sammensætte og implementere de mest resurcestærke teams.
Edit Moltke-Leth er en meget anerkendt underviser i Enneagrammet, som hun har skrevet flere bøger om. Hun er direktør i Moltke-Leth Gruppen, en erhvervspsykologisk rådgivnings- og konsulentvirksomhed. Edit er uddannet Master i Organisationspsykologi fra RUC og i Kommunikation og Sprog fra Århus Universitet. Hun er desuden psykoterapeut og NLP Business Practitioner og har løbende en række ledere og medarbejdere i privat coaching og supervision.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Edit Moltke-Leth
Sideantal: 345
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 864 g
Udgivelsesdato: 27 Jun 2013
Oplagsdato: 27 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042919

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Enneagrammet & fremtidens intelligente organisationer Nyt Nordisk Forlag