Ejerskab og lederskab

Ejerskab og lederskab Forstør

455,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ejerskab og lederskab er en indsigtsfuld bog om ejerledelse. Forfatteren beskriver, hvordan ejerne er en væsentlig ressource, som virksomheden bør tage alvorlig og begynde at udnytte, og han viser, at godt ejerskab gør en forskel, der er direkte aflæselig på bundlinjen. Godt ejerskab kræver, at ejerne er etisk ansvarlige, at der udnævnes en bestyrelse, og at den overholder reglerne for corporate governance - god virksomhedsledelse.

Bogen giver læserne et godt overblik over muligheder og problemstillinger i forbindelse med ejerskab og lederskab og ikke mindst ejerledere, og det bliver sat ind i en større samfundsmæssig sammenhæng.

Sammenfaldet mellem ejer og leder giver i de fleste tilfælde gode resultater, men det er også roden til en række dårligdomme. Ejerlederen leder gennem nærvær og engagement, en egenskab en ansat ledelse ofte ikke magter. Men det er samtidig en skrøbelig ledelsesform, fordi ledelsesstilen er bundet op på den enkelte ejerleder, og ikke på et veldefineret system. Forsvinder ejerlederen opstår der et stort ledelsesmæssigt tomrum. Det er emner som disse, bogens forfatter sætter på dagsordenen og giver svar på.

Med godt ejerskab har virksomheder, store som små, meget større chancer for at overleve, og virksomhederne mindsker risikoen for at løbe ind i kriser, der knuser dem. Læserne får hjælp til at håndtere de svære valg, der opstår, når virksomheden fx skal have ny bestyrelse, nye ejere eller nye ledere.

Bogen er skrevet af en af Danmarks mest erfarne erhvervsjournalister, der gennem en menneskealder har beskæftiget sig med og skrevet om ledelse, virksomhedsdrift og værdier i ledelse.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Per Thygesen Poulsen
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Produktvariant: Ingen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børsens Forlag
Bredde: 165 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 655 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2004
Oplagsdato: 21 Oct 2004
Varefakta
Reference

b-9788775539826

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk