Din økonomi

Vis stort billede
Din økonomi

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

NY, REVIDERET UDGAVE

Er det tid til et serviceeftersyn af din økonomi? 'Din økonomi' gennemgår på seriøs - og humoristisk - vis de forskellige økonomiske problemstillinger, enhver privatperson kommer ud for, uanset om man er studerende eller har været mange år på arbejdsmarkedet. Der gives gode råd både til den meget erfarne og til den uerfarne.

Hovedbudskabet er, at man skal tænke frem og tænke over, hvor lang tid man bruger på sin økonomi i forhold til, hvad man får ud af det. Desuden skal man overveje sit temperament og sin risikoprofil. Bogen er ikke teknisk, men derimod meget levende og nærværende, og forfatterne øser af deres viden om økonomiske forhold som opsparing, investering, køb af bolig, lån og ikke mindst personlighedstyper. Det sidste er faktisk vigtigt, fordi vi er meget forskellige, når vi bevæger os rundt i det økonomiske landskab. Vi har f.eks. forskelligt økonomisk råderum, vi har forskellige målsætninger, og så har vi forskellige krav til risiko og afkast.

Forfatterne, der begge er professorer på CBS, lægger ikke fingrene imellem, når de fortæller om deres erfaringer og viden om, hvordan alle vi almindelige læsere investerer eller disponerer over vores privatøkonomi. Med glimt i øjet sætter de tingene på spidsen, og bogen er relevant uanset om man skal refinansiere sin bolig, optage lån, købe aktier eller obligationer - eller noget helt fjerde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Chr. Nielsen / Michael Møller
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Akademisk
Bredde: 153 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 571 g
Udgivelsesdato: 03 Aug 2015
Oplagsdato: 03 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750045205

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk