Det nye lederskab

Vis stort billede
Det nye lederskab

475,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

""Det nye lederskab udspringer af det vilkår, at lederen først virkelig kan være leder, når han forstår sig på at være menneske. Lederen kan ikke længere stille de menneskelige hensyn fra sig, hverken dem han skylder andre, eller dem, han skylder sig selv. Lederen må være den første humanist blandt humanister, fordi samfundsudviklingen i højere og højere grad afhænger af ham - om han vil det eller ej.""
Således definerer filosoffen Ole Fogh Kirkeby udfordringen i det han kalder Det nye lederskab.
Han opsøger i bogen vores vestlige kulturelle og filosofiske baggrund og henter inspiration i kunstens verden for at præsentere læseren for det, der kræves af den leder, der vil tage sin opgave alvorligt. Det handler om at finde ind til den komplicerede og krævende rolle, han skal udfylde i den moderne organisation. For at udfylde rollen - og gøre det godt - må lederen til stadighed reflektere over sin egen praksis og over sit eget liv.
Det nye lederskab sætter refleksionen og fordybelsen i gang. Den beskriver lederskabets karakter og giver samtidig konkrete eksempler og anvisninger på, hvad lederen skal gøre for at løse sin opgave. Gennem aktuelle cases oplever læseren, hvordan kunsten kan gavne og berige lederskabet og udvide lederens indsigt i sin egen praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Fogh Kirkeby
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 9
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 156 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 647 g
Udgivelsesdato: 22 Jan 2004
Oplagsdato: 25 Jul 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775539970

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk