Den lykkelige leder - inspiration til et harmonisk liv med ledelse

Vis stort billede
Den lykkelige leder - inspiration til et harmonisk liv med ledelse

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den lykkelige leder . Få inspiration til et harmonisk liv med ledelse

En ulykkelig leder er en dårlig leder. En frustreret og ureflekteret leder har en direkte negativ indflydelse på medarbejdernes trivsel.Sådan lyder påstanden i bogen Den lykkelige leder - Inspiration til et harmonisk liv med ledelse , der lægger op til, at ledere i højere grad, end tilfældet er, bruger tid på at reflektere over, hvad der bringer dem tilfredshed i lederjobbet.

>>Jeg har aldrig oplevet ulykkelige, frustrerede ledere, der var gode til at sparre, var nærværende, var rodfæstede i deres egne værdier og var kontante og ikke-konfliktsky,<< siger forfatteren Trine Wiese , der som journalist har fulgt ledelsesområdet tæt de seneste otte år. Bogen er til den nye leder og forholder sig til spørgsmål som: Hvordan overlever du mentalt en dårlig lederevaluering? Hvordan bærer du ensomheden i jobbet? Hvordan opnår du harmoni mellem lederjob og familieliv? I bogen nævner forfatteren, journalist Trine Wiese, 11 nøgler til et godt lederliv:

1. Vær dig selv + -
2. Vær bevidst om, at lederjobbet ikke varer evigt
3. Sympatiser med din virksomhed
4. Træn dit lederhåndværk
5. Hold af medarbejderne
6. Hav familiens støtte
7. Invester din tid
8. Accepter ensomheden
9. Plej dit helbred
10. Nyd dine privilegier
11. Bliv globaliseringens medspiller

De fleste ledere har rimelig ureflekteret sagt ja tak til deres første lederjob. Nu sidder de så i jobbet og skal finde hoved og hale i, hvad det her ledelse handler om, lyder det fra Trine Wiese: >>Ofte føler lederen en udefinerbar utilfredshed og kan ikke finde ind til kernen i denne utilpashed. Eller måske er lederen en af de heldige, der er glade og lykkelige i jobbet. I begge tilfælde er det godt at reflektere over, hvad det kræver at være en harmonisk leder. Den offentlige sektor må for eksempel sige farvel til næsten hver anden leder inden for de kommende fem til otte år. Både lederne selv og deres medarbejdere har fortjent, at de nye ledere træffer valget om en lederkarriere på et grundlag af kvalificeret viden og selvindsigt.<<

Trine Wiese er tidligere erhvervsjournalist på blandt andet Ritzaus Bureau, har været redaktionschef på magasinet Lederne og er i dag selvstændig og blandt andet ledelseskommentator i Jyllands-Posten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Trine Wiese
Sideantal: 141
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Vivi Barsted Linnemann
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 03 Oct 2010
Oplagsdato: 03 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770903967

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Den lykkelige leder - inspiration til et harmonisk liv med ledelse Turbine