Danske iværksættere i den globale økonomi

Vis stort billede Tilføj
Danske iværksættere i den globale økonomi

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Danske iværksættere i den globale økonomi er en samling artikler med fokus på entreprenørskab og iværksættere, skrevet af førende danske forskere og konsulenter. Læseren får indblik i tendenser og muligheder inden for entreprenørskab i Danmark. Hvor mange starter fx egen virksomhed op i århus-egnen, og hvor mange af disse virksomheder klarer sig efter 12 måneder? Disse spørgsmål, samt en lang række andre spørgsmål, får vi svar på i denne bog.
Forfatterne binder de enkelte artikler sammen gennem en grundig indledning og gennemgang af emnerne. Forfatterne giver læseren et godt overblik over, hvordan det danske erhvervsklima er for iværksættere, og sammenligner det med internationale forhold.
I sidste del af bogen får læseren adgang til samtlige data og konklusioner fra den mest anerkendte internationale undersøgelse af iværksætteraktiviteten, nemlig GEM-rapporten 2005 (Global Entrepreneurship Monitor). Rapporten fokuserer på at øge forståelsen for samspillet mellem iværksætteraktiviteten og den nationaløkonomiske vækst. Hermed gives et videnskabeligt sammenligningsgrundlag både geografisk og historisk mellem forholdene i de ca. 30 lande der deltager.
Forfatterne opstiller en række forslag og politiske anbefalinger, der dækker emner som finansiering, uddannelse og kommunikation af forsknings- og udviklingsresultater.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Bager
Sideantal: 246
Sprog: Mange
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børsen
Bredde: 172 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 532 g
Udgivelsesdato: 20 Jan 2005
Oplagsdato: 20 Jan 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776640460

Udgivelsesår

2005

Sprog

Mange