CRM 2.0 Håndbogen - Strategi, implementering og systemvalg

Vis stort billede
CRM 2.0 Håndbogen - Strategi, implementering og systemvalg

625,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen er det perfekte værktøj til virksomhederne der har udfordringer med at fastholde og tiltrække de rigtige kunder. CRM håndbogen giver et solidt fundament for etablering af en CRM-strategi, implementering af CRM-konceptet og valg af det bedst mulige CRM-system. Kort sagt: Hvordan du skaber en kundeorienteret virksomhed.


Bogen indeholder såvel teori som konkrete værktøjer og modeller, metodebeskrivelser samt en omfattende markedsanalyse indeholdende 17 CRM-systemer. Bogen der umiddelbart kan tages i brug og tjene som inspiration i arbejdet med den succesfulde CRM-implementering og dermed sikre en profitabel vækst i virksomheden. Der anvendes mere end 1 milliard kr. om året på CRM projekter i Danmark og 50 % af disse fejler og skaber ikke den forventede værdi. Bogen er på 384 sider og henvender sig til:

- Bestyrelse, topledelse og mellemledelse i virksomheder og organisationer, der overvejer eller er i gang med CRM-initiativer - Bestyrelse, topledelse og mellemledelse i virksomheder og organisationer, der har gennemført CRM-initiativer uden de forventede resultater - CRM-projektlederen og projektdeltagerne i virksomheden § Generel inspiration til marketingchefer, salgschefer, kundeservicechefer, segmentchefer m.fl.
- Studerende med interesse for CRM, kundeorientering, loyalitet og profitable kunderelationer - Systemleverandører og konsulenter, der gerne vil sikre deres kunder en rentabel investering.
Bogen er skrevet Per Østergaard Jacobsen og Peter Ulka, der begge har en bred og dyb erfaringen indenfor CRM og regnes som de førende eksperter i Danmark indenfor CRM.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Ulka / Per Østergaard Jacobsen
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Daugaard Jacobsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Per Østergaard Jacobsen
Udgiver: Efficiens
Udgivelsesdato: 21 Nov 2012
Oplagsdato: 21 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799571406

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

CRM 2.0 Håndbogen - Strategi, implementering og systemvalg Efficiens