Begyndelsen - På tærsklen til en digital revolution

Vis stort billede
Begyndelsen - På tærsklen til en digital revolution

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vær modige! Det er budskabet fra de digitalt ansvarlige i ti af Danmarks største og mest betydningsfulde virksomheder til resten af dansk erhvervsliv. Den digitale revolution, vi står midt i, rummer enorme muligheder for dem, der tør, og der er reelt ikke noget levedygtigt alternativ. Deres egen opgave er at sikre deres virksomheder de bedst mulige vilkår i en ny og dramatisk forandret konkurrence. De skal finde nye veje til konkurrencedygtighed og markedsandele, mens velkendte forretningsmodeller forsvinder fra den ene dag til den anden, når digitale teknologier viser nye og bedre veje. De følger udviklingen tæt, og deres beslutninger har store konsekvenser, både for virksomhederne og for Danmark.

I Begyndelsen deler de deres tanker om de digitale teknologier og deres konsekvenser. Hvilke teknologier kommer til dramatisk at forandre vores verden? Hvad betyder digitaliseringen for konkurrencen? Hvor hurtigt kommer det til at gå, og hvem bliver vindere og tabere? Hvad skal virksomhederne gøre for at finde de rigtige svar, og hvad skal Danmark gøre for at ruste sig bedst muligt til en virkelighed i dramatisk forandring?

Sune Aagaard er journalist, historiker og vært på Radio24syv-programmet Millionærklubben. Han arbejder med rådgivning og medieudvikling og er forfatter til en lang række bøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sune Aagaard med flere
Sideantal: 278
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 174 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 721 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2014
Oplagsdato: 02 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771379907

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Begyndelsen - På tærsklen til en digital revolution People'Spress