At mestre forandring - En introduktion til Spiral Dynamics-modellen

Vis stort billede
At mestre forandring - En introduktion til Spiral Dynamics-modellen

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Spiral Dynamics, som er omdrejningspunktet for denne bog, beskriver menneskesindet som værende i en fortløbende udviklingsproces, der sætter os i stand til at udvikle os som individer, organisationer og samfund ved gradvis at favne større og større niveauer af kompleksitet og helhedsforståelse. Ved at se bort fra fx religioner, kulturer, køn og racer og i stedet stille skarpt på vores underliggende værdisystemer giver modellen et dynamisk perspektiv i forhold til, hvordan mennesker tænker, hvorfor mennesker træffer forskellige beslutninger, hvorfor mennesker motiveres af forskellige ting, hvorfor og hvordan værdier opstår og spredes og ikke mindst forandringens natur.

Modellen har vist sit værd i forbindelse med apartheidproblematikken i Sydafrika og bruges i dag både på direktionsgange og uddannelsesinstitutioner og i forbindelse med teambuilding og personlig coaching. Udviklingsspiralen består af otte niveauer og tilbyder et overordnet og integrerende helhedssyn, der danner grundlag for konstruktiv dialog og specifikke løsninger i forhold til at mestre forandringer.

Spiral Dynamics er et af fremtidens ledelsesværktøjer.

Om forfatterne: Don Beck har i 40 år arbejdet med forandring og formidling verden over i samarbejde med organisationer, regeringer og lokalsamfund og var bl.a. i 1980’erne i Sydafrika mere end 60 gange i bestræbelser på at få hvide og sorte til at tale sammen ud fra denne model, der er baseret på Clare W. Graves teori. Chris Cowan er medstifter af og partner i NVC-Consulting, der aktivt beskæftiger sig med og udbyder kurser med afsæt i Spiral Dynamics-modellen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christopher Cowan / Don Beck
Sprog: Dansk
Originaltitel: Spiral Dynamics
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 154 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 691 g
Udgivelsesdato: 26 Apr 2015
Oplagsdato: 26 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172012

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

At mestre forandring - En introduktion til Spiral Dynamics-modellen Forlaget I Am