Arbejdets nye ansigter - ledelse af fremtidens medarbejder

Vis stort billede Tilføj
Arbejdets nye ansigter - ledelse af fremtidens medarbejder

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vi er i disse år vidner til et arbejdsmarked i forandring. Virksomhederne befinder sig midt i et vadested. De har bagagen fra industrisamfundet med sig, og står foran vidensamfundets muligheder. Bogens forfattere har identificeret en række tendenser, der kendetegner fremtidens arbejdsmarked:

 Nye værdier mellem arbejdsgiver og arbejdstager indebærer, at lederen står over for en mangfoldighed af forventninger og krav blandt medarbejderne.
 Nye former for organisering af arbejdet betyder, at de fleste organisationer præges af såvel hierarki som løse netværk. Der pågår en kamp om de gode projekter, og flere medarbejdere agerer som frie agenter, der springer fra projekt til projekt.
 Det bliver stadig vanskeligere for den enkelte at håndtere arbejdets krav. Stress og ubalance mellem arbejdsliv og familieliv er nogle af konsekvenserne.

Arbejdets nye ansigter beskriver, hvordan værdier, organisationsformer og håndtering af arbejdslivet er spændt ud mellem tradition og fornyelse. Bogen illustrerer, at medarbejdere med forskellig baggrund og forskellige værdier skal ledes og motiveres individuelt. Lederens store udfordring bliver at skabe plads til forskelligheden.

Arbejdets nye ansigter er bygget op over analyser og undersøgelser, der dokumenterer disse nye tendenser. Analyserne får kød og blod gennem en række interview med medarbejdere og ledere, der repræsenterer arbejdets nye ansigter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Basan / Nicolai Ejler / Agi Csonka
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børsen
Bredde: 155 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 372 g
Udgivelsesdato: 13 Nov 2003
Oplagsdato: 13 Nov 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775539840

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Arbejdets nye ansigter - ledelse af fremtidens medarbejder Børsen