Målcirkler i børnehaveklassen

Vis stort billede
Målcirkler i børnehaveklassen

1 247,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Målcirkler - børnehaveklassen(inkl. cd)
De nye Fælles Mål
De nye Fælles Mål træder i kraft ved skolestart 09/10. I de nye Fælles Mål er sprogfagene styrket, og undervisningen i it er styrket. Der skal lægges mere vægt på undervisning i demokrati i samfundsfag, og der bliver lagt op til et større samarbejde mellem naturfagene. I målene for historie bliver der indført en kanon. De nye Fælles Mål er blandt andet blevet til, fordi eleverne har fået flere timer i centrale fag som dansk og historie. Desuden er undervisningspligten udvidet til 10 år, hvormed børnehaveklassen bliver obligatorisk og omfattet af lovgivningen om Fælles Mål.
Kopimappe med skabeloner til årsplaner, undervisningsforløb, elevsamtaler, elevplaner m.m. Mappen gør det nemt for alle faglærere at komme i gang med arbejdet med de nye Fælles Mål. Kopimappen indeholder praktiske værktøjer, der gør det overskueligt for læreren at komme rundt om trin- og slutmålene for de enkelte klassetrin - fx i form af skabeloner til udarbejdelse af årsplaner og undervisningsforløb.
Målcirkler visualiserer og fremmer elevernes forståelse af egne læringsmål. Mappen indeholder et udførligt grundlag for anvendelse af målcirklerne - alt sammen i form af kopiark. Alle mappens skabeloner leveres desuden i Word-format på en CD.
Mappen er en rigtig god investering, der giver lærerne mulighed for at fokusere på deres centrale faglige opgaver i forbindelse med de nye Fælles Mål gennem brug af ensartede skabeloner og standarder.
Målcirkelmappen til børnehaveklassen indeholder de seks indholdstemaer:
  • Sprog og udtryksformer
  • Naturen og naturfaglige fænomener
  • Det praktisk musiske
  • Bevægelse og motorik
  • Sociale færdigheder
  • Samvær og samarbejde

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ina von Barm / Pia Jessen
Sideantal: 132
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Bog & CD
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 14 Feb 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772814292

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk