LP-modellen - læringsmiljø og pædagogisk analyse

Vis stort billede
LP-modellen - læringsmiljø og pædagogisk analyse

278,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
LP-modellen - Læringsmiljø og Pædagogisk Analyseer det største samlede skoleudviklingsprojekt i dansk skolehistorie, skriver professor Niels Egelund, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet, en af denne antologis bidragsydere.
Primo 2009 deltager 272 skoler, 56 kommuner, 38 PPR-afdelinger, 93.944 elever og 11.441 ansatte. LP-modellen er udviklet i Norge på basis af evidens af den ene af denne bogs redaktører og bidragydere, professor Thomas Nordahl, Høgskolen i Hedmark.
LP-modellen er nu ved at blive implementeret i Danmark under ledelse af projektchef Ole Hansen, University College Nordjylland, som er denne bogs anden redaktør.
Antologien er blevet til på baggrund af den første nordiske konference om LP-modellen. Konferencens navn var LP-modellen. Læringsmiljø og Pædagogisk Analyse. Forskningsbaseret viden – vi gør det, som virker.
Bogen indeholder bidrag fra Lars Qvortrup, Thomas Nordahl, Ole Hansen, Marianne Jelved, Niels Egelund, Ine Eriksen Søreide, Bengt Persson og John Visser.
Bogen er den anden i en række af udgivelser om implementering af LP-modellen. Den første bog er Skoleledelse og læringsmiljø(red. Ole Hansen).

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 107
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Fagredaktør: Ole Hansen,Thomas Nordahl
Udgiver: Dafolo
Serie: Serie om LP-modellen
Udgivelsesdato: 08 Mar 2009
Oplagsdato: 08 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813967

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

LP-modellen - læringsmiljø og pædagogisk analyse Dafolo