Vikarloven med kommentarer

Vis stort billede
Vikarloven med kommentarer

425,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Opslagsværk om vikarers retsstilling .

Lov om vikarers retsstilling ved udsendelse af et vikarbureau (vikarloven) trådte i kraft den 1. juli 2013, og loven implementerer Europa-Parlamentets og Rådets direktiv af 19. november 2008 om vikararbejde i dansk ret.

Denne bog gennemgår vikarloven i detaljer og inddrager EU-forarbejder, lovbemærkninger og folketingsbesvarelser samt relevant praksis fra før lovens ikrafttræden. En grundig introduktion til retsområdet giver desuden et omfattende indblik i vikarlovens sammenhæng med anden lovgivning, ligesom samspillet med de kollektive overenskomster forklares. Som lovens titel indikerer, gælder loven alene de vikarer, der udsendes af et vikarbureau. Lovens formål er at sikre denne gruppe ansatte betryggende arbejdsvilkår.

Målgruppe

Bogen er et nyttigt redskab for alle, der i større eller mindre grad beskæftiger sig med vikaransættelser. Den henvender sig til medarbejdere i HR-afdelinger i offentlige og private virksomheder, medarbejdere i faglige organisationer samt advokater, der skal rådgive medlemmer og klienter samt føre sager vedrørende vikarers retsstilling.

Om forfatteren

Anne Marie Abrahamson er advokat og partner i advokatfirmaet Mazanti-Andersen, Korsø Jensen. Hun er specialiseret i arbejds- og ansættelsesret og har i en årrække rådgivet danske og internationale virksomheder inden for alle aspekter af ansættelsesretten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Marie Abrahamson
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark
Udgivelsesdato: 03 Sep 2014
Oplagsdato: 03 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761935755

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk