Sygedagpengeloven

Vis stort billede
Sygedagpengeloven

495,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen giver en bred vejledning om sygedagpengelovgivningen og den praksis, der knytter sig hertil, og giver svar på de fleste spørgsmål om sygedagpenge.
Denne 4. udgave af bogen er ajourført i forhold til de ændringer, der er sket inden for sygedagpengelovgivningen siden 2002. Det drejer sig dels om de nye regler om visitation og opfølgning, dels den nye lov om sygedagpenge, der trådte i kraft d. 3. juli 2006, som både er opbygget på en anden måde end den tidligere lov, og som også indeholder en række indholdsmæssige ændringer.
Der er tre indgange til bogen. For det første §-stikord, hvor de beskrevne emner er anført ud for den relevante bestemmelse i sygedagpengeloven. For det andet en alfabetisk emneplacering og for det tredje et alfabetisk stikordsregister med angivelse af, på hvilken side emnet er beskrevet.
Bogen er udformet som opslagsbog med flere muligheder for en hurtig og målrettet informationssøgning.
Den henvender sig især til kommunerne, men er også relevant for alle andre, der arbejder med personaleadministration og sygedagpengeområdet i både offentlige og private virksomheder.
Forfatterne er jurist i Arbejdsmarkedsstyrelsen, Anne Thuen, jurist i Arbejdsdirektoratet, Lisbeth Espensen og jurist i Ankestyrelsen, Ulla Drost, som alle arbejder med sygedagpengelovgivningen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Thuen / Ulla Drost / Lisbeth Espensen
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Thomson
Udgivelsesdato: 16 Oct 2006
Oplagsdato: 16 Oct 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761916327

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk