Spildevandsbetalingsloven - en kommentar

Vis stort billede Tilføj
Spildevandsbetalingsloven - en kommentar

415,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Få svar på spørgsmål om prisen for udledning af spildevand

Ved selskabsafgørelsen af spildevandsforsyningsselskaberne blev der fra 1. januar 2010 skabt en ny arbejdsdeling mellem kommunalbestyrelse, teknisk forvaltning og forsyning.

Forsyningen har siden i langt højere grad kunnet bestemme, hvad regningen til kunden skal lyde på. Men på den anden side er der en række bestemmelser i betalingsloven, som skal overholdes, og som på nogle punkter er vanskelige at fortolke.

Spildevandsbetalingsloven med kommentarer knytter sig til bekendtgørelse af lov om betalingsregler for spildevandsforsyningsselskaber m.v., nr. 633 af 7. juni 2010 med senere ændringer. Lovkommentaren er baseret på lovforarbejder samt den righoldige retspraksis og kommunale tilsynspraksis.

Nyt i 2. udgave

Bogen er ajourført frem til 31. oktober 2014 med lovstof, administrativ praksis m.v. samt de ændringer, der følger heraf.

Målgruppe

Bogen henvender sig dels til spildevandsforsyningsselskaber og dels til andre, der har behov for at sætte sig ind i, hvad der skal betales for udledning af spildevand, f.eks. kommuner og virksomheder.

Om forfatterne

Advokat lic. jur. Mogens Moe. Han var indtil 1994 chef for Miljøstyrelsens Tilsyns- og Lovkontor. Derefter har han praktiseret som advokat med miljøsager som speciale.

Landsdommer i Østre Landsret Alex Puggaard. Han har tidligere i en længere årrække arbejdet som advokat med speciale i miljøret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alex Puggaard / Mogens Moe
Sideantal: 135
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 156 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 211 g
Udgivelsesdato: 03 May 2015
Oplagsdato: 03 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761936387

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Spildevandsbetalingsloven - en kommentar Karnov Group Denmark A/S