Søfart og Pengevæsen

Reduced price!
Vis stort billede
Søfart og Pengevæsen

380,00 kr

-20%

475,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

”Søfart & pengevæsen” behandler en række problemstillinger, som vedrører en af tredjemand stillet eller skabt sikkerhed til sikring af opfyldelsen af aftaler (befragtningsaftaler og skibsbygningskontrakter), som angår tilvejebringelsen af tonnage. Bogen befinder sig således indenfor såvel den almindelige obligationsret som ejendomsretten.


Fremstillingen er baseret på tre selvstændige analyser, som alle omhandler en række søretlige forhold, der behandles i en bankretlig kontekst. I slipstrømmen på den økonomiske krise diskuteres de standardmæssigt af industrien – i bedre økonomiske tider – udviklede løsninger, ligesom nye tiltag og måder at sikre opfyldelse af de nævnte kontrakter foreslås. Alle problemstillingerne behandles i henhold til dansk, norsk og engelsk ret.
”Søfart & pengevæsen” udgør forfatterens Ph.d. afhandling.
Indholdsfortegnelse Forord Kapitel 1. Afhandlingens struktur Kapitel 2. Artikel I: Sikring af befragterens uforstyrrede rådighed over skibet i henhold til befragtningsaftalen Kapitel 3. Artikel II: Fragtderivaterne – et redskab til sikring af bortfragterens realopfyldelse Kapitel 4. Artikel III: Tilbagebetalingsgarantiens værdi for køberen når skibsværftet går konkurs Kapitel 5. Konklusion, observationer og perspektivering¨ Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Adam Goldschmidt
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Udgivelsesdato: 14 Apr 2014
Oplagsdato: 14 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757433005

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk