Selskabsloven med kommentarer

Vis stort billede
Selskabsloven med kommentarer

1 495,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Få overblik over og indsigt i selskabsloven.
Lov om aktie- og anpartsselskaber (selskabsloven), som afløste henholdsvis aktieselskabsloven og anpartselselskabsloven, er udtryk for den mest omfattende reform på det selskabsretlige område siden 1973. Det er nu mere end tre år siden loven blev vedtaget, og den bryder på en række centrale områder med den retstilstand, der fulgte af de to tidligere selskabslove.
Denne lovkommentar giver en samlet fremstilling af loven og indeholder kommentarer til de enkelte bestemmelser med henblik på at yde et bidrag til forståelsen af reglerne og deres anvendelse. Forfatteren, Jan Schans Christensen, var medlem af Moderniseringsudvalget, som afgav den betænkning (1498/2008), der danner grundlag for selskabsloven. Med det udgangspunkt redegør forfatteren for de enkelte bestemmelser i loven, herunder de steder hvor loven synes uklar eller uhensigtsmæssig.
Målgruppe
Bogens målgruppe er advokater, virksomhedsjurister, revisorer og andre, som arbejder med selskabsret.
Om forfatteren
Jan Schans Christensen er højesteretsdommer. Han var professor i selskabsret ved Københavns Universitet fra 2001-2012, og var bl.a. medlem af det udvalg, som afgav betænkning 1498/2008, der ligger til grund for selskabsloven. Herudover var han medlem af den af EU-Kommissionen nedsatte High Level Group of Company Law Experts. Han er tidligere praktiserende advokat, og har udgivet en række bøger og artikler om erhvervsretlige emner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Schans Christensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 27 Dec 2012
Oplagsdato: 27 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761933201

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk