Private fællesveje

Private fællesveje Forstør

590,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog giver en samlet fremstilling af private fællesvejes retsforhold og samler de relevante domme og administrative afgørelser på området .

Uenigheder om veje, vejrettigheder og vejes vedligeholdelse forekommer ofte. Men problemløsningen forekommer mange vanskelig og kan være ganske kompleks som følge af, at juraen vedrørende private fællesveje involverer både privatret og offentlig ret.

Bogen redegør dels for de privatretlige forhold, som overvejende er ulovregulerede og derfor ofte i vid udstrækning er baseret på dommerskabt ret, dels for de offentligretlige regler, hvor lov om private fællesveje indeholder centrale bestemmelser.

Bogen kommer blandt andet ind på:

  • Vejret
  • Etablering
  • Færdsel og færdselsregulering
  • Forandring
  • Vedligeholdelse
  • Udgiftfordeling

Målgruppe

Bogen er relevant navnlig for praktiserende landinspektører, advokater og kommunalt ansatte og kan være en hjælp i kommunernes forvaltning, hvor vejområdet traditionelt er blevet administreret af teknikere. Men bogen kan være til nytte for alle, der beskæftiger sig med fast ejendom.

Om forfatteren

Lars Ramhøj er uddannet som landinspektør og lic.geom. Tidligere tilknyttet landinspektøruddannelsen ved Aalborg Universitet som lektor inden for området fast ejendoms retsforhold og ejendomsdannelse.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Lars Ramhøj
Sideantal: 254
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 156 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 426 g
Udgivelsesdato: 03 Apr 2016
Oplagsdato: 03 Apr 2016
Varefakta
Reference

b-9788761938176

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk