Partnerselskaber

Vis stort billede Tilføj
Partnerselskaber

495,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen er den første samlede fremstilling af partnerselskabet og de selskabs-, skatte- og regnskabsretlige regler og problemstillinger, der knytter sig til denne selskabsform.
Partnerselskabet (tidligere "kommanditaktieselskabet") er de seneste år i stigende grad blevet mere populært.
Som selskabsform er partnerselskabets væsentligste styrke, at det på det ene side er omfattet af en velkendt civilretlig regulering (selskabsloven), og på den anden side er skatteretligt ikke-eksisterende (transparent), således at beskatningen finder sted direkte hos selskabsdeltagerne.
Disse karakteristika gør partnerselskabet velegnet i mange forskellige henseender, navnlig inden for de liberale erhverv samt iværksætter- og ejendomsvirksomheder.
Bogen er skrevet med en praktisk tilgang til de forekommende problemstillinger. Af samme årsag er bogen hverken en selskabsretlig elleren skatteretlig fremstilling, men en hybrid – som partnerselskabet – og kombinerer såvel de selskabs- og skatteretlige aspekter.
Om forfatterne
Jan Børjesson er advokat og partner i Lett Advokatfirma, hvor han tillige er leder for LETT’s Århus afdeling. Han arbejder primært med skatteret, selskabsret og omstrukturering og underviser hyppigt indenfor disse områder.
Martin Chr. Kruhl er advokat i Lett Advokatfirma. Han er tillige ph.d. og adjungeret lektor i selskabsret ved Aarhus Universitet, hvor han også underviser i selskabsret og virksomhedsoverdragelse.
Ole B. Sørensen er statsautoriseret revisor og skattepartner hos BDO. Han har omfattende erfaring indenfor national og international skatteret samt omstrukturering og giver ofte foredrag og undervisning inden for disse områder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin C. Kruhl / Jan Børjesson / Ole B. Sørensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 31 May 2012
Oplagsdato: 31 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761932587

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk