Opgavesamling i selskabs- og børsret

Vis stort billede
Opgavesamling i selskabs- og børsret

185,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Opgavesamling i selskabs- og børsret, 2. udg., indeholder en række øvelsesopgaver inden for selskabs- og børsretten og kan anvendes af studerende ved universiteter, handelshøjskoler og andre læreanstalter, hvor der undervises i selskabs-, børs- eller kapitalmarkedsret. Den studerende kan navnlig bruge opgaverne til at udvikle sine færdigheder i konkret problemløsning, bl.a. med henblik på eksamensforberedelse.
Øvelsesopgaverne er opdelt efter sværhedsgrad, således at de både kan anvendes f.eks. på handelsskoler og handelshøjskoler, hvor der alene undervises i forholdsvis grundlæggende selskabsret, herunder på bachelorniveau, og på kandidatniveau på handelshøjskoler og universiteter i selskabs- og børsret, hvor undervisningen er mere specialiseret.
Opgavesamlingen indeholder også vejledninger til besvarelsen af en række af opgaverne, således at disse kan bruges efterfølgende af den, der har søgt at løse opgaven. Besvarelserne kan også anvendes af studerende, der arbejder i studiegrupper i studie- og eksamensforberedelsesøjemed.
Om forfatteren
Peer Schaumburg-Müller er vicedirektør i TDC A/S og ekstern lektor i selskabs- og børsret på CBS, Center for Kreditret og Kapitalmarkedsret, CKK. Han er forfatter og medforfatter til en række bøger og fagtidsskriftsartikler inden for særligt selskabs- og kapitalmarkedsret.
Erik Werlauff er professor, dr.jur., advokat, er forsker og underviser ved Aalborg Universitet og virker endvidere som bl.a. voldgiftsdommer i danske og internationale voldgiftssager. Han er forfatter og medforfatter til en lang række bøger inden for bl.a. selskabs- og kapitalmarkedsret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Werlauff / Peer Schaumburg-Müller
Sideantal: 71
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 16 Aug 2012
Oplagsdato: 16 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761932877

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk

Opgavesamling i selskabs- og børsret Karnov Group Denmark A/S