Omstrukturering - skatteregler i praksis

Vis stort billede
Omstrukturering - skatteregler i praksis

495,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En praktisk håndbog om at vælge den rigtige indretning og strukturering af virksomheden

Bogen fortæller, hvordan en virksomhed eller koncen ud fra et skattemæssigt synspunkt bedst kan indrettes og struktureres, både i forbindelse med løbende drift og ved afståelse. Rent praktisk beskrives det, hvordan en virksomhed omdannes til et selskab, og de efterfølgende muligheder for at etablere og omstrukturere en koncern gennemgås.

Bogen er tænkt som en praktisk guide, og hvert kapitel følges op med typiske eksempler, en tjekliste, en tidsplan og henvisninger til relevante lovparagraffer. Der er taget udgangspunkt i de skattemæssige problemstillinger og udfordringer, men der er også blevet plads til en beskrivelse af selskabsretlige samt revisions- og regnskabsmæssige forhold og problemstillinger.

Følgende emner gennemgås bl.a .:

  • Omdannelse af personlig virksomhed
  • Aktieombytning
  • Spaltning
  • Tilførsel af aktiver
  • Fusion
  • Generationsskifte

Nyt i 2. udgave

Bogen er opdateret på baggrund af lovændringer (lov nr. 591 af 18. juni 2012 og lov nr. 274 af 26. marts 2014) samt ny praksis frem til og med oktober 2014.

Målgruppe

Bogen henvender sig til alle faggrupper, som professionelt arbejder med omstruktureringer, men som ikke har brug for en omfattende og teoretisk gennemgang af reglerne.

Om forfatterne

René Moody Nielsen – ansat ved Deloitte siden 2012. René har tidligere været ansat ved skatteforvaltningen i Aarhus kommune og SKAT i mere end 20 år og herefter ved Videncentret for Landbrug i 6 år. René er uddannet skatterevisor og har bestået en Master i Skat.

Morten Hyldgaard Jensen – ansat i SKAT. Morten har arbejdet med skatteret siden 1995 både som advokat og skatterådgiver og i SKAT. Morten er uddannet HA-jur. og cand.jur.

Jane K. Bille – ansat ved SEGES (tidl. Videncentret for Landbrug) siden 2007 og tidligere fra 1997-2002. Jane har i flere omgange arbejdet i advokatbranchen. I 2005 erhvervede Jane den juridiske ph.d.-grad med afhandlingen ”Skattemæssig succession ved generationsskifte i levende live og ved død.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: René Moody Nielsen / Morten Hyldegaard Jensen / Jane Karlskov Bille
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Karnov Group
Bredde: 158 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 344 g
Udgivelsesdato: 04 Feb 2015
Oplagsdato: 04 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761936202

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk