Lov om behandling af personoplysninger

Vis stort billede
Lov om behandling af personoplysninger

1 475,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Tredje udgave af Lov om behandling af personoplysninger med kommentarer er ajourført med seneste praksis. Det gælder bl.a. Datatilsynets praksis og en række udtalelser fra Folketingets Ombudsmand samt afgørelser, der er om loven fra danske domstole og fra EU-Domstolen. Endvidere er de lovændringer, der er kommet til siden 2. udgaven af lovkommentaren indarbejdet. Herudover er der foretaget en almindelig ajourføring af stoffet.

Lovkommentaren beskriver regler og praksis vedrørende behandling af personoplysninger, så bogen kan tjene som et praktisk redskab for medarbejdere i den offentlige sektor, private virksomheder, foreninger m.v., som er beskæftiget med aktiviteter, der er omfattet af loven, og for advokater og andre rådgivere.
Indholdsoversigt Forord Lov om behandling af personoplysninger (persondataloven) Indledning
DEL I: KOMMENTAR TIL PERSONDATALOVEN Afsnit I. Indledende bestemmelser Kapitel 1. Lovens område Kapitel 2. Definitioner Kapitel 3. Lovens geografiske område Afsnit II. Behandlingsregler Kapitel 4. Behandling af oplysninger Kapitel 5. Videregivelse til kreditoplysningsbureauer af oplysninger om gæld til det offentlige Kapitel 6. Kreditoplysningsbureauer Kapitel 6 a. Tv-overvågning Kapitel 7. Overførsel af oplysninger til tredjelande Afsnit III. Registreredes rettigheder Kapitel 8. Oplysningspligt over for den registrerede Kapitel 9. Den registreredes indsigtsret Kapitel 10. Øvrige rettigheder Afsnit IV. Sikkerhed Kapitel 11. Behandlingssikkerhed Afsnit V. Anmeldelse Kapitel 12. Anmeldelse af behandlinger, der foretages for den offentlige forvaltning Kapitel 13. Anmeldelse af behandlinger, der foretages for en privat dataansvarlig Kapitel 14. Anmeldelse af behandlinger, der foretages for domstolene Kapitel 15. Øvrige bestemmelser Afsnit VI. Tilsyn og afsluttende bestemmelser Kapitel 16. Datatilsynet Kapitel 17. Tilsyn med domstolene Kapitel 18. Erstatnings- og strafansvar Kapitel 19. Afsluttende bestemmelser, herunder ikrafttrædelsesbestemmelser m.v
DEL II: FORHOLDET TIL FORVALTNINGSLOV OG OFFENTLIGHEDSLOV Litteratur Sagregister Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Korfits Nielsen / Kristian / Henrik / M.Fl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Djøf
Bredde: 170 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 50 mm
Vægt: 1358 g
Udgivelsesdato: 26 May 2015
Oplagsdato: 26 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757431094

Sprog

Dansk