Konkursloven - med kommentarer

Vis stort billede
Konkursloven - med kommentarer

1 870,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Et klassisk værk, der gennemgår den materielle og processuelle konkursret med omfattende henvisninger til retspraksis og litteratur.

Lovkommentaren behandler systematisk:

  • Reglerne om rekonstruktion
  • Reglerne om konkurs
  • Reglerne om gældssanering

Nyt i 12. udgave

Denne 12. udgave af bogen indeholder en kommentar om de helt nye regler om konkurskarantæne, jf. lov nr. 429 af 1. maj 2013. Reglerne om konkurskarantæne er en del af en “pakke”, der skal styrke indsatsen over for økonomisk kriminalitet. Disse giver mulighed for at pålægge ledelsen af et konkursramt selskab forbud mod at drive virksomhed i selskaber med begrænset hæftelse (og i særlige tilfælde også virksomhed med personlig hæftelse), hvis der er konstateret visse bebrejdelsesværdige forhold hos medlemmer af ledelsen. Ved loven blev § 13 b, stk. 1, ændret, og der blev indsat nyt stk. 4 i § 15 og nyt stk. 3 i § 125 samt nye §§ 157-169 (nyt afsnit III).

Målgruppe

Bogen henvender sig til alle, der kommer i berøring med insolvensretlige forhold, herunder advokater, revisorer og andre rådgivere samt medarbejdere i den finansielle sektor, interesseorganisationer og ved domstolene.

Om forfatterne

Lars Lindencrone Petersen er videnpartner hos advokatfirmaet Bech-Bruun, tidligere landsdommer, formand for en række lovforberedende udvalg, herunder udvalget om virksomhedspant og Konkursrådet, og forfatter til række udgivelser inden for insolvens-, fuldbyrdelses- og procesretten.

Anders Ørgaard er professor i formueret ved Juridisk Institut, Aalborg Universitet og forfatter til flere bøger og artikler om formueretlige emner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Lindencrone Petersen / Anders Ørgaard
Sideantal: 1193
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 13
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 20 Jun 2016
Oplagsdato: 20 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761938251

Udgivelsesår

1997

Sprog

Dansk

Konkursloven - med kommentarer Karnov Group Denmark A/S