Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret

Vis stort billede Tilføj
Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret

1 445,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kapitalselskaber giver en samlet fremstilling af kapitalselskabsretten, dvs. aktie- og anpartsselskabsretten.

Bogen omfatter en grundig redegørelse for og analyse af de danske regler og deres EU-retlige baggrund i lyset af den seneste udvikling på området.

Nyt i 4. udgave

Siden selskabsloven kom i 2009 er der vedtaget en række væsentlige ændringer i loven, herunder ved lov nr. 616 af 12. juni 2013, der bl.a. omfatter indførelse af iværksætterselskabet og regler om grænseoverskridende flytning af selskabers hjemsted. Både denne og de andre ændringslove, der er kommet siden selskabslovens vedtagelse i 2009, er behandlet i 4. udgaven af Kapitalselskaber.

Målgruppe

Bogen er tænkt til brug for undervisningen ved universiteter, handelshøjskoler og andre højere uddannelsesinstitutioner og som redskab for advokater, virksomhedsjurister, revisorer og andre, der arbejder med selskabsret.

Om forfatteren

Jan Schans Christensen er højesteretsdommer. Han er tidligere professor i selskabsret ved Københavns Universitet og praktiserende advokat. Jan Schans Christensen er LL.M. fra Columbia University, New York, og dr. jur. fra Københavns Universitet. Han var medlem af EU-kommissionens High Level Group of Company Law Experts og af det udvalg, der afgav den betænkning, som lå til grund for den nye selskabslov. Jan Schans Christensen har udgivet en række bøger og artikler mv. om erhvervsretlige emner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Schans Christensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 162 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 51 mm
Vægt: 1364 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2014
Oplagsdato: 31 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761935250

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk

Kapitalselskaber - Aktie- og anpartsselskabsret Karnov Group Denmark A/S