Iværksætterselskaber

Vis stort billede
Iværksætterselskaber

665,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen er den første, samlede fremstilling om iværksætterselskaber, hvor læseren kan orientere sig om retsstillingen for iværksætterselskaber .

Siden 1. januar 2014 har det været muligt at vælge et iværksætterselskab med en selskabskapital på ned til 1 krone som den selskabsretlige ramme om langt de fleste former for erhvervsvirksomhed. Selv om iværksætterselskabet definitorisk er en variant af anpartsselskabet, afviger retsstillingen for iværksætterselskaberne på en række væsentlige områder.Iværksætterselskabets største styrke er utvivlsomt den fleksibilitet, det yderst begrænsede kapitalkrav yder selskabsdeltagerne, samtidig med at selskabsloven er med til at skabe en velkendt ramme om anpartsselskabsvarianten.

Iværksætterselskabet er tydeligt inspireret af det tyske Unternehmergesellschaft (haftungsbeschränkt), og er en uundgåelig konsekvens af den øgede selskabsretlige konkurrence, som siden Centros-afgørelsen har sat dagsordenen for europæisk selskabsret.

Målgruppe

Formålet med bogen er at give praktikere såvel som teoretikere en solid indføring i de særlige regler og problemstillinger, der knytter sig til iværksætterselskaber, samt i mindre grad at give læseren en indføring i de regler, hvor retsstillingen er den samme for iværksætterselskaber og andre kapitalselskaber.

Om forfatteren

Troels Michael Lilja er lektor i selskabsret ved Juridisk Institut, Copenhagen Business School og har skrevet en række især selskabsretlige artikler og bøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Troels Michael Lilja
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 166 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 622 g
Udgivelsesdato: 02 Nov 2015
Oplagsdato: 02 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761937421

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk