International handelsret - Tekster

Vis stort billede
International handelsret - Tekster

550,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

3. udgaven af tekstsamlingen med de centrale civilretlige retsforskrifter for den internationale handel.

Formålet med samlingen er at give en let adgang til dokumenter fra mange forskellige institutioner, organisationer og lovgivere.

Samlingen dækker lovvalg, international kontraktret, international procesret og voldgift, herunder institutionelle regler. Desuden indeholder bogen relevante links og en ratifikationsoversigt.

Tekstsamlingen supplerer lærebogen International Handelsret, der er udarbejdet til brug i undervisningen i samme fag på Copenhagen Business School. Der findes i tilknytning til lærerbogen også et studiehæfte, International Handelsret - Studiehæfte

Målgruppe

Målgruppen er dels studerende, dels praktikere, herunder især advokater og virksomhedsjurister, der beskæftiger sig med internationale kontraktsforhold.

Om forfatteren

Peter Arnt Nielsen er professor på Copenhagen Business School, hvor han forsker og underviser i International handelsret og erhvervsret. Han er også professor ved Europakollegiet, Brugge, i Europæisk international privatret. Peter Arnt Nielsen er og har været medlem af flere nationale og internationale lovforberedende udvalg og arbejdsgrupper, bl.a. i EU og Haagerkonferencen for International Privatret. Han er medlem af Groupe européen de droit international privé og the International Academy of Comparative Law. Endvidere er han voldgiftsdommer i nationale og internationale sager. Endelig beskæftiger han sig med efteruddannelse af advokater, dommere og virksomhedsjurister.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Arnt Nielsen
Sideantal: 313
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 175 mm
Højde: 244 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 628 g
Udgivelsesdato: 04 Feb 2015
Oplagsdato: 04 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761936103

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

International handelsret - Tekster Karnov Group Denmark A/S