International handelsret - Studiehæfte

Vis stort billede
International handelsret - Studiehæfte

125,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Få styrket din viden med opgaver og spørgsmål til International handelsret.

International handelsret. Studiehæfte, 3. udg., udgives i tilknytning til lærebogen International handelsret, der er skrevet til brug for undervisning i international handelsret, herunder voldgift og international privat- og procesret, på handelshøjskoler og universiteter.

Studiehæftet indeholder spørgsmål og opgaver til de enkelte kapitler i lærebogen. Lærebogen og studiehæftet suppleres af International handelsret og International handelsret - Tekster.

Tekstsamlingen indeholder de retsforskrifter, dvs. konventioner, forordninger, direktiver, love, modellove, “principles” og voldgiftsregler, som behandles i lærebogen.

Målgruppe

Målgruppen er dels studerende, dels praktikere, herunder især advokater og virksomhedsjurister, der beskæftiger sig med internationale kontraktforhold.

Om forfatteren

Peter Arnt Nielsen er professor på Copenhagen Business School, hvor han forsker og underviser i International handelsret og erhvervsret. Han er også professor ved Europakollegiet, Brugge, i Europæisk international privatret. Peter Arnt Nielsen er og har været medlem af flere nationale og internationale lovforberedende udvalg og arbejdsgrupper, bl.a. i EU og Haagerkonferencen for International Privatret. Han er medlem af Groupe européen de droit international privé og the International Academy of Comparative Law. Endvidere er han voldgiftsdommer i nationale og internationale sager. Endelig beskæftiger han sig med efteruddannelse af advokater, dommere og virksomhedsjurister.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Arnt Nielsen
Sideantal: 94
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 154 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 169 g
Udgivelsesdato: 18 Jan 2015
Oplagsdato: 18 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761936288

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

International handelsret - Studiehæfte Karnov Group Denmark A/S