International handelsret

Vis stort billede
International handelsret

1 195,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En grundig indføring i international handelsret.

International handel er et kompliceret område, og denne lærebog beskriver de internationale tiltag, der er taget for at lette den internationale samhandel.

Fokus er på følgende emner:

  • International kontraktret og lovvalg
  • Domstolenes internationale kompetence
  • Anerkendelse og fuldbyrdelse af domme
  • Voldgift.

Lærebogen suppleres med International handelsret -Tekster, der indeholder den internationale handelsrets vigtigste retsforskrifter. Tekstsamlingen indeholder også sagsbehandlingsreglerne for de førende internationale voldgiftsinstitutioner og de vigtigste retsforskrifter for internationale kontrakter.

Der er navnlig tale om:

  • Domsforordningen
  • Romkonventionen og Rom I-forordningen
  • the Convention for the International Sales of Goods
  • Modelloven for voldgift
  • New York-konventionen

Til lærebogen hører også International handelsret - Studiehæfte, der indeholder tjekspørgsmål til de enkelte kapitler samt opgaver.

Målgruppe

Bogen er beregnet til brug for undervisning i international handelsret, men er lige så relevant for praktikere, der beskæftiger sig med internationale kontraktforhold. Det gælder f.eks. virksomhedsjurister, advokater, dommere og voldgiftsdommere, som kan få gavn af både lærebogen og afsnittene i tekstsamlingen om udfærdigelse af lovvalgs-, værnetings- og voldgiftsklausuler.

Om forfatteren

Peter Arnt Nielsen er professor på Copenhagen Business School, hvor han forsker og underviser i International handelsret og erhvervsret. Han er også professor ved Europakollegiet, Brugge, i Europæisk international privatret. Peter Arnt Nielsen er og har været medlem af flere nationale og internationale lovforberedende udvalg og arbejdsgrupper, bl.a. i EU og Haagerkonferencen for International Privatret. Han er medlem af Groupe européen de droit international privé og the International Academy of Comparative Law. Endvidere er han voldgiftsdommer i nationale og internationale sager. Endelig beskæftiger han sig med efteruddannelse af advokater, dommere og virksomhedsjurister.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Arnt Nielsen
Sideantal: 733
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 154 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 1197 g
Udgivelsesdato: 18 Jan 2015
Oplagsdato: 18 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761936134

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk