Indsamlingsloven med kommentarer

Vis stort billede
Indsamlingsloven med kommentarer

325,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Der indsamles hvert år mere end 300 mio. kr. fordelt på mere end 500 indsamlinger. En succesfuld indsamling afhænger i høj grad af tillid og god omtale. Selv mindre ulovligheder kan give dårlig presseomtale og skade tilliden til indsamleren og derfor har både indsamlere og donorer stor interesse i, at de til enhver tid gældende regler for indsamlinger følges. Reglerne for og kravene til disse indsamlinger blev ændret væsentligt med indsamlingsloven fra 2014. Såvel de nye som de tidligere regler har kun i meget begrænset omfang været behandlet i den juridiske litteratur.


Indsamlingsloven med kommentarer er den juridiske håndbog for organisationer og rådgivere mv., når der skal tilrettelægges og gennemføres offentlige indsamlinger. Indsamlingsloven, dens anvendelsesområde samt kravene til de omfattede indsamlinger gennemgås udførligt. Derudover beskrives Indsamlingsnævnets rolle og grænserne for dets kompetencer i forbindelse med dets tilsyn af de mange indsamlinger, som hvert år gennemføres. Bogen indeholder samtidig en gengivelse af de særlige regler for almenvelgørende og almennyttige organisationer på indsamlingsområdet såvel som på skatteområdet.
Indholdsoversigt Forord Forkortelser Indsamlingsloven Introduktion Kapitel 1. Lovens anvendelsesområde Kapitel 2. Anmeldelsespligt m.v. Kapitel 3. Hus- og gadeindsamling samt kædebreve Kapitel 4. God indsamlingsskik Kapitel 5. Indsamlingsnævnet Kapitel 6. Betaling og bemyndigelse Kapitel 7. Straf og ikrafttræden m.v. Bilag Afgørelsesregister Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: William Sejr-Sørensen / Poul Erik Lytken
Sideantal: 124
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundets Forlag
Bredde: 163 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 357 g
Udgivelsesdato: 14 Dec 2015
Oplagsdato: 14 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757434385

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Indsamlingsloven med kommentarer Jurist- Og Økonomforbundets Forlag