Funktionærloven

Vis stort billede
Funktionærloven

995,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Et praktisk orienteret opslagsværk for alle, der i det daglige arbejder med funktionær- og ansættelsesret. Bogen er opbygget som en traditionel lovkommentar, hvor funktionærlovens bestemmelser gennemgås i lyset af den foreliggende retspraksis. Der tages højde for de seneste års ændringer i funktionærloven og tilgrænsende speciallovgivning. Domspraksis er ajourført til april 2013. Funktionærloven bliver løbende ændret og moderniseret i overensstemmelse med udviklingen i EU’s ansættelsesretlige standarder. Særligt er der i disse år fokus på aldersdiskrimination og beskyttelse af handicappede. Bogens indledning giver en status på funktionærloven anno 2013 med historisk perspektivering - og diskuterer behovet for en modernisering af loven.

Målgruppe

Denne lovkommentar henvender sig til enhver, der arbejder med arbejds- og ansættelsesret, herunder advokater, faglige organisationer og virksomheder.

Om forfatteren

Henrik Karl Nielsen er advokat i Koch / Christensen, Advokatfirma i København. Han arbejder fortrinsvis med arbejds- og ansættelsesret samt foreningsret, ligesom han påtager sig hverv som beskikket forsvarer i straffesager.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Karl Nielsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 6
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 25 Jun 2013
Oplagsdato: 25 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761934093

Udgivelsesår

1997

Sprog

Dansk