Fra retsstat til omsorgsstat

Vis stort billede
Fra retsstat til omsorgsstat

550,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I dag tilbydes borgere i konflikt oftere og oftere mægling med henblik på selv at finde en løsning. Men er det nu også borgerne, der frit bestemmer, hvordan konflikten bliver løst?


Bogen er en ph.d.-afhandling fra Københavns Universitet og bygger på en række observationer af konfliktråd og interviews fra Danmark og Norge. Den er skrevet i et klart sprog, så enhver der interesserer sig for mægling, sociologi, kriminologi, jura, tekstanalyse, kvalitativ metode og det moderne samfund vil få glæde af at læse den.
Indholdsoversigt Tak Afhandlingens baggrund Kapitel 1. Genoprettende ret og konfliktråd Kapitel 2. Et interaktionistisk forskningsperspektiv Kapitel 3. Felt og empiri Kapitel 4. Det barmhjertige offer Kapitel 5. Det uforsonlige offer Kapitel 6. Det terapeutiske offer Kapitel 7. En passende mængde anger Kapitel 8. De unge mænds kulissespil Kapitel 9. Konfliktrådsinstitutionens tilblivelse Kapitel 10. Stormøder i Norge Afslutning. Fra Retsstat til Omsorgsstat Efterord Bilag Litteraturliste mv. Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Helene Asmussen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jurist Og Økonomforbundets Forlag
Bredde: 153 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 408 g
Udgivelsesdato: 10 Aug 2014
Oplagsdato: 10 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757433241

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Fra retsstat til omsorgsstat Jurist Og Økonomforbundets Forlag