Forsvareren

Vis stort billede
Forsvareren

745,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Håndbog for forsvarere
I denne bog deler Thomas Rørdam ud af sine omfattende erfaringer med forsvarergerningen, som han har beskæftiget sig med i næsten 30 år.
Bogen er tænkt som en håndbog for forsvarere og giver en omfattende beskrivelse af forsvarerens opgaver.
Bogen beskriver regelgrundlaget for forsvarerens rolle i straffeprocessen, og den indeholder både praktiske anvisninger til forsvareren og gennemgår en række straffeprocessuelle problemstillinger af særlig betydning for forsvarsgerningen.
Bogen er den første håndbog for forsvarere i Danmark.
Målgruppe
Bogen henvender sig til forsvarere, men kan også have interesse for andre, som i praksis og teori beskæftiger sig med straffesager, navnlig anklagere, dommere og universitetsjurister.
Om forfatteren
Højesteretsdommer Thomas Rørdam har mange års erfaring med strafferet, straffeproces og straffesager. Inden han i 2002 blev dommer i Højesteret, beskæftigede han sig som advokat i 17 år (1985-2002) og fungerede i særlig grad som forsvarer i straffesager, herunder i flere stærkt medieomtalte sager. Inden da var han ansat i Justitsministeriet og har også fungeret som anklager, dels som politifuldmægtig i Ringsted og dels som medhjælper for den daværende statsadvokatur for Sjælland. Thomas Rørdam virker desuden som underviser på efteruddannelseskurser om straffeproces og strafferet m.v. og er hovedredaktør på Karnovs Lovsamling.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Rørdam
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 13 Nov 2012
Oplagsdato: 03 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761933133

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk