Forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet - forskelsbehandlingsloven

Vis stort billede Tilføj
Forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet - forskelsbehandlingsloven

745,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Praktisk håndbog om forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet
Bogen beskriver bestemmelserne i forskelsbehandlingsloven sammenholdt med retspraksis, herunder også retspraksis fra EU-Domstolen, der har haft stor betydning for fortolkningen af loven.
For at undgå sager om diskrimination, kan det være nødvendigt at udarbejde og implementere en diversity-politik i virksomheden, og bogen giver bl.a. svar på de spørgsmål, der knytter sig til en sådan proces.
Forfatterne redegør for bl.a.: Det grundlæggende regelsystem, herunder den EU-retlige reguleringForskelsbehandlingslovens definitioner af direkte og indirekte forskelsbehandling, instruktion og chikaneHvilke personer loven beskytter.Lovens undtagelsesbestemmelserLovens beskyttelseskriterierLovens sanktionsmuligheder (godtgørelse, erstatning og straf)
Bogen indeholder en udførlig omtale af trykt og utrykt retspraksis.
Målgruppe
Bogen henvender sig til den juridiske praktiker, men den kan også bruges af praktikere med personaleansvar.
Om forfatterne
Finn Schwarz, der er leder af ansættelsesretsafdelingen i Advokatfirmaet Horten, har ført sager om ansættelsesret og om arbejdsskader på vegne af arbejdsgivere, kommuner og ansvarsforsikringsselskaber. Han har virket som voldgiftsdommer i adskillige voldgiftssager, bl.a. vedrørende ansættelsesretlige tvister.
Han er forfatter og medforfatter til en række bøger om direktørers retsforhold, konkurrence- og kundeklausuler, aktieaflønning, ansvar for arbejdsskader og skandinavisk ansættelsesret.
Jens Jakob Hartmann er advokat i Advokatfirmaet Horten, hvor han har rådgivet i adskillige sager om forskelsbehandling inden for ansættelsesretten på vegne af arbejdsgivere. Han er bidragsyder til bogen Scandinavian Employment Law, og har skrevet en mængde artikler om ansættelses- og arbejdsmiljøretlige emner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Jakob Hartmann / Finn Schwarz
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Thomson Reuters Professional A/S
Udgivelsesdato: 20 Mar 2011
Oplagsdato: 20 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761928924

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet - forskelsbehandlingsloven Thomson Reuters Professional A/S