Forbrugerretten II - Den civilretlige forbrugerbeskyttelse

Vis stort billede Tilføj
Forbrugerretten II - Den civilretlige forbrugerbeskyttelse

935,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hånd- og lærebog, som systematisk gennemgår de forbrugerbeskyttende retsregler i forbindelse med aftaler, køb af løsøre og tjenesteydelser, erhvervelse af fast ejendom, kreditaftaler og betalingstjenester og forbrugerklagesystemet.

Bogen giver overblik over:

  • Forbrugerbeskyttelse mod urimelige aftalevilkår
  • Lov om visse forbrugeraftaler
  • Købelovens regler om forbrugerkøb
  • Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom
  • Kreditaftaleloven
  • Lov om betalingstjenester og elektroniske penge
  • Lov om forbrugerklager

Nyt i 4. udgave

Denne 4. udgave er opdateret med de væsentlige ændringer, især til love og bekendtgørelser, der har været i perioden 2012 til 2014, eksempelvis implementeringen af Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/83/EU af 25. oktober 2011 om forbrugerrettigheder i forbrugeraftaleloven og købeloven mv.

Denne implementering af forbrugerrettighedsdirektivet i dansk ret har medført ændringer i forbrugeraftalelovens regler, forbrugerbeskyttelsen, købeloven og markedsføringsloven på en række områder, hvilket gennemgås og belyses i denne 4. udgave. Herudover er bogen opdateret med nævnspraksis og domspraksis.

Målgruppe

Bogen er skrevet med henblik på at fungere som lærebog i kursusfaget Forbrugerret på jurastudiet på Københavns, Århus og Aalborg Universitet. Den er også en velegnet håndbog for advokater, jurister og ikke-jurister, der arbejder med og rådgiver om forbrugerretlige og markedsføringsretlige spørgsmål.

Den anden bog i serien

Bogen er del af en serie om forbrugerbeskyttelse i offentlig- og civilretlig lovgivning, som også omfatter:

Forbrugerretten I – Markedsføringsretten i en civil- og offentligretlig kontekst

Om forfatteren

Forfatteren, Sonny Kristoffersen, er advokat i Dansk Erhverv og Ph.d. forsker på Københavns Universitet om retssikkerhed i forbrugerklager. Den 1. oktober 2014 er forfatteren ansat som partner, Head of Compliance i det internationale advokatfirma Magnusson.

Han har tidligere været ansat i Forbrugerrådet som leder af retshjælpsordningen ”Forbrugernes Principsager”, sekretariatschef i Pressenævnet, samt juridisk chef i Dansk Røde Kors, administrationschef i Danmarks Naturfredningsforening og kontorchef i Tryg Forsikring. Forfatteren har tillige gennem en årrække været ekstern lektor ved Københavns Universitet og Aarhus Universitet i overbygningsfaget ”Forbrugerret”, ”Forsikringsret” og ”Specialiseret Erstatningsret” mv. samt været tilknyttet til CBS i faget udvidet markedsføringsret. Endvidere er han beskikket som censor på de erhvervsøkonomiske universitetsuddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sonny Kristoffersen
Sideantal: 545
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 899 g
Udgivelsesdato: 17 Aug 2014
Oplagsdato: 17 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761935588

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Forbrugerretten II - Den civilretlige forbrugerbeskyttelse Karnov Group Denmark A/S