Erhvervslejeloven med kommentarer

Vis stort billede
Erhvervslejeloven med kommentarer

1 435,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Få overblik over erhvervslejelovens fortolkningsspørgsmål.

Erhvervslejeretten er lovgivningsmæssigt ikke så kompliceret som lejeretten i øvrigt. Men der findes alligevel en række fortolkningsspørgsmål, som det kan være nødvendigt at underkaste en nærmere vurdering.

Denne lovkommentar er tænkt som en hjælp ved indgåelse af nye kontrakter eller ved udarbejdelse af tillæg til ældre kontrakter.

Forfatterne indkredser de mange forskellige overvejelser, der kan være relevante i forhold til den omfattende aftalefrihed i erhvervslejeloven. Hver kommentar søger metodisk at give svar på aktuelle fortolkningsspørgsmål med inddragelse af forarbejder, domspraksis - både trykt og utrykt - og relevant litteratur.

Bogen indeholder en række praktiske bilag, bl.a.:

  • Afskrift af typeformularerne fra 1959 og frem til 1996 for lejemål i private udlejningsejendomme
  • Erhvervslejeloven og By- og Boligministeriets tjekliste i engelsk sprogversion

Målgruppe

Bogen kan være til nytte for jurister og andre, der arbejder med erhvervslejeloven i praksis.

Om forfatterne

Karin Laursen er fuldmægtig i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, hvor hun ikke arbejder med erhvervslejeret. Hun har imidlertid i tidligere ansættelser dels i Ejendomsforeningen Danmark dels i advokatbranchen arbejdet meget med erhvervslejeret og var medaktør ved den praktiske udformning af lovforslaget på grundlag af partsaftalen. Hun har i 2003 skrevet bogen Erhvervslejeret, der udkom i et samarbejde mellem Ejendomsforeningen Danmark og forlaget Schultz. Hun underviser desuden fortsat i erhvervslejeretlige emner for DJØF.

Katja Paludan har som advokat stor erfaring med såvel erhvervslejeretten som de mere processuelle aspekter ved løsning af tvister mellem lejer og udlejer. Hun underviser i lejeret på Københavns Universitet og for DJØF og Ejendomsforeningen Danmark.

Lars Langkjær har dels som advokat dels fra en tidligere ansættelse i Ejendomsforeningen Danmark stor erfaring med såvel erhvervslejeretten som de mere processuelle aspekter ved løsning af tvister mellem lejer og udlejer. Han underviser i lejeret på Københavns Universitet og for DJØF. Han har tidligere i en årrække undervist i procesret på Københavns Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Langkjær / Karin Laursen / Katja Paludan
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 183 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 1568 g
Udgivelsesdato: 15 Oct 2014
Oplagsdato: 15 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761935557

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Erhvervslejeloven med kommentarer Karnov Group Denmark A/S