Ejeraftaler med medarbejderaktionærer

Vis stort billede
Ejeraftaler med medarbejderaktionærer

620,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Selskaber bruger i stigende omfang incitamentsprogrammer baseret på aktieoptioner, warrants og kapitalandele som en del af aflønningen af deres medarbejdere.

Ejeraftaler med medarbejderaktionærer er den første danske udgivelse, som målrettet beskriver, hvilke vilkår der gyldigt kan aftales med en medarbejderaktionær. Når en medarbejder inviteres ind i ejerkredsen af en virksomhed, reguleres medejerskabet næsten altid i en ejeraftale.

Bogen indeholder en praktisk anvendelig modelkontrakt til en ejeraftale med medarbejderaktionærer. Modelkontrakten gennemgås punkt for punkt i bogens kapitler. I den forbindelse bliver følgende forhold bl.a. behandlet:

  • Hvad er en medarbejderaktionær?
  • Konkurrence- og kundeklausuler
  • Tilbagesalgspligt i forbindelse med fratræden

Bogen er skrevet på baggrund af den nyeste lovgivning, teori og domme indtil 31. oktober 2013.

Målgruppe

Ejeraftaler med medarbejderaktionærer er en håndbog for praktikere, som beskæftiger sig med udformning af aktiebaserede incitamentsprogrammer og kan således være relevant både for advokater, virksomhedsjurister og ansatte i kapitalfonde. Bogen er desuden relevant for den medarbejder, der bliver tilbudt at deltage i en aktiebaseret investering i virksomheden, hvor den pågældende er ansat.

Om forfatterne

Anja Staugaard Jensen er partner hos Accura, og Lise Lauridsen er associeret partner hos Bruun & Hjejle. De har begge gennem mange år beskæftiget sig med alle aspekter af incitamentsprogrammer, herunder de aktiebaserede, for danske og udenlandske virksomheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Lauridsen / Anja Staugaard Jensen
Sideantal: 284
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Udgivelsesdato: 30 Mar 2014
Oplagsdato: 10 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761934734

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Ejeraftaler med medarbejderaktionærer Karnov Group Denmark A/S