Ejeraftaler

Vis stort billede Tilføj
Ejeraftaler

870,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog er den første samlede og dybdegående afhandling om ejeraftaler på dansk.Ejeraftaler (tidligere 'aktionær- eller anpartsoverenskomster') spiller i praksis en væsentlig rolle som det aftalemæssige grundlag for de indbyrdes rettigheder og forpligtelser mellem kapitalejere i små og mellemstore kapitalselskaber.

Med den ny selskabslovs § 82 er der for første gang indført en materiel regulering af ejeraftaler, hvilket aktualiserer såvel gamle som nye problemstillinger på området. I bogen behandles disse samt en række øvrige problemstillinger af såvel selskabsretlig, aftaleretlig, obligationsretlig, tingsretlig, konkursretlig som skatteretlig karakter.

Bogen indeholder således en systematisk gennemgang at de mange forskellige retlige problemstillinger, praktiske som juridiske, der knytter sig til ejeraftaler.Bogen beskæftiger sig med dansk ret, men inddrager (primært i noterne) også retspraksis og teori fra de øvrige nordiske lande, herunder navnlig Norge.

Målgruppe

Bogen kan benyttes af såvel praktiserende jurister, som opslagsværk m.v., som af jurister med et mere teoretisk sigte.

Om forfatteren

Bogen er skrevet af Martin Chr. Kruhl (tidl. Jensen), ph.d., adjungeret lektor ved Aarhus School of Business and Social Sciences og advokat ved Lett Advokatfirma.Bogen er med få ændringer identisk med forfatterens ph.d.-afhandling, der blev forsvaret ved offentligt forsvar den 26. november 2010.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Christian Kruhl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Thomson Reuters Professional A/S
Udgivelsesdato: 07 Apr 2011
Oplagsdato: 07 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761929242

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk