De generelle aftaler 2005 - lærere og andre kommunalt ansatte

Vis stort billede Tilføj
De generelle aftaler 2005 - lærere og andre kommunalt ansatte

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
De generelle aftaler 2005omfatter regelsæt, der er gældende for hele det (amts)kommunale område og således også folkeskoleområdet. Ved overenskomstforhandlingerne 2005 er de regler, der er ens for det kommunale arbejdsmarked, udtaget af de enkelte overenskomster og samlet i "Aftale om generelle ansættelsesvilkår". Bogen indeholder foruden denne såkaldte vilkårsaftale de konkrete aftaler, som der henvises til i denne aftale. Også funktionærloven, tjenestemandsloven, tjenestemandspensionsloven, det kommunale tjenestemandsregulativ og tjenestemandspensionsregulativet er medtaget i bogen.
I tilknytning hertil er tidligere udkommet Den blå bog - læreraftalerne. Den indeholder alle relevante læreraftaler, herunder overenskomsten, reglerne for "den lukkede gruppe" og øvrige aftaler for folkeskoleområdet.
De to bøger udgør tilsammen det samlede aftalegrundlag for lærere i folkeskolen og giver dermed alle, der arbejder med løn- og arbejdsvilkår på folkeskoleområdet, en god støtte ved afklaring af løn- og arbejdstidsspørgsmål i det daglige arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Allan Sørensen
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Krogh
Bredde: 169 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 791 g
Serie: Lovserien
Udgivelsesdato: 30 Jul 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762407817

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

De generelle aftaler 2005 - lærere og andre kommunalt ansatte Krogh