Dansk retspleje

Vis stort billede
Dansk retspleje

1 540,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Få et totalbillede af dansk retspleje

Dansk retspleje er den eneste fremstilling i dansk retslitteratur, der giver en samlet lærebogs- og håndbogsmæssig gennemgang af hele retsplejen. Værket omfatter både civile retssager, fogedsager, skiftesager og straffesager og giver læseren et samlet overblik over de tværgående procesretlige principper.

EU-retten og grundrettighederne, herunder retten til adgang til domstolene og til retfærdig rettergang, er integreret i fremstillingen.

Målgruppe

Bogen kan både anvendes i teoretisk sammenhæng, f.eks. som lærebog, og som håndbog i det praktiske retsliv.

Om forfatterne

Lars Lindencrone Petersen, advokat, adj. professor, er forfatter og medforfatter til en række udgivelser inden for insolvens-, fuldbyrdelses- og procesretten og har i en årrække undervist som ekstern lektor i disse retsområder på Københavns Universitet og CBS, Handelshøjskolen i København. Efter en karriere ved domstolene, senest som landsdommer i Østre Landsret, indtrådte han den 1. januar 2008 som partner i advokatfirmaet Bech-Bruun. Han er adjungeret professor i jura ved Aarhus Universitet.

Erik Werlauff, advokat, professor, dr.jur., forsker og underviser ved Aalborg Universitet. Han er forfatter til en lang række erhvervsretlige fagbøger og artikler i danske og internationale fagtidsskrifter. Herudover rådgiver han virksomheder i juridiske spørgsmål og virker som voldgiftsdommer i danske og internationale sager. Han er medlem af Retsplejerådet med henblik på reformer af den civile retspleje i Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Azad Taheri Abkenar / Steen Rønsholdt
Sideantal: 815
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 6
Udgiver: Karnov Group Denmark A/S
Bredde: 168 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 53 mm
Vægt: 1460 g
Udgivelsesdato: 25 Sep 2014
Oplagsdato: 25 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761935717

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk