Ansattes konkurrencehandlinger - loyalitetspligt og markedsføringslovens §§ 1 og 19

Vis stort billede
Ansattes konkurrencehandlinger - loyalitetspligt og markedsføringslovens §§ 1 og 19

620,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En ny samlet fremstilling om de ikke-aftalebaserede konkurrencebegrænsninger for ansatte, der ønsker at tage ansættelse i – eller starte – en konkurrerende virksomhed.

Sigtet med bogen er at give et overblik over arbejdsgiverens og de ansattes retsstilling i de ofte forekommende sager om ansatte, der tager ansættelse hos en konkurrent eller etablerer egen selvstændig konkurrerende virksomhed (ansattes konkurrencehandlinger).

Bogen indeholder en beskrivelse de ansættelsesretlige loyalitets- og tavshedspligter og de markedsføringsretlige pligter om god markedsføringsskik og misbrug af erhvervshemmeligheder – og samspillet mellem disse – anvendt på ansattes konkurrencehandlinger.
Problemstillingerne, som er i fokus, er kun behandlet perifert i andre fremstillinger og ligger på grænsefladen imellem markedsføringsretten og ansættelsesretten.

Fremstillingen indeholder:
En beskrivelse af retsstillingen omkring ansattes konkurrencehandlinger med særligt fokus på den almindelige loyalitetspligt i ansættelsesforholdet og markedsføringslovens §§ 1 og 19 om god markedsføringsskik – og samspillet mellem disse regelsæt

En omfattende gennemgang af den foreliggende trykte og utrykte retspraksis om emnet i systematiseret og tilgængelig form

Bogen er ment, som et praktisk redskab og opslagsværk til alle, der beskæftiger sig med ansættelsesret og markedsføringsret.

Om forfatteren
Jeppe Høyer Jørgensen er advokat og partner i MAQS Law Firm med speciale i arbejds- og ansættelsesret og markedsføringsretlige problemstillinger relateret til ansatte. Jeppe Høyer Jørgensen er 40 år og har praktiseret som advokat inden for området i over 10 år. Han er medforfatter til en seneste udgave af ”Lov om lønmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelse med kommentarer” (2009) og har skrevet en række artikler i forskellige tidsskrifter inden for området. Derudover er Jeppe Høyer Jørgensen aktiv underviser i arbejds- og ansættelsesretlige emner på kurser afholdt af diverse organisationer og kursusvirksomheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeppe Høyer Jørgensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Thomson Reuters Professional A/S
Udgivelsesdato: 31 Aug 2010
Oplagsdato: 31 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761926081

Sprog

Dansk

Ansattes konkurrencehandlinger - loyalitetspligt og markedsføringslovens §§ 1 og 19 Thomson Reuters Professional A/S