Litteraturens veje

Vis stort billede
Litteraturens veje

706,25 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Litteraturens Veje er flere bøger i én: Først og fremmest er den en litteraturhistorisk fremstilling fra sagatiden til 2012. Desuden har den en række indledende afsnit om at læse og analysere tekster. Endelig har den et fyldigt leksikonafsnit, hvor centrale kulturhistoriske og litteraturteoretiske begreber bliver defineret og anskueliggjort.
Bogen har desuden en ambition om at kæde litteraturhistorien sammen med andre skabende udtryk. Læseren får dermed et større rum at færdes i og en forestilling om sammenhængen i en epokes selvforståelse og kunstneriske udtryk. Derfor – og fordi det skal være en sanselig oplevelse at læse - er værket udstyret med mere end 200 farveillustrationer af billedkunst, skulptur, arkitektur og installationer fra de sidste 1000 års især europæiske historie.
Litteraturens Veje viser Danmark og dansk litteratur som en del af en større verden og lægger derfor vægt på også at formidle ide- og verdenshistorie som en central reference for det danske.
Litteraturens Veje er del af en større udgivelsesserie, der omfatter tekstantologien Litteraturens Huse og et forfatterleksikon, Litteraturens Stemmer. Den er dog tænkt så den uden videre kan bruges selvstændigt.
En bog til litteraturundervisning og for alle der interesserer sig for litteratur, kunst og kultur.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johannes Fibiger / Gerd Lütken
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 3
Fagredaktør: Gerd Lütken
Udgiver: Systime
Bredde: 202 mm
Højde: 286 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 1773 g
Serie: .
Udgivelsesdato: 19 Jul 2012
Oplagsdato: 30 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761642615

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk