Lederstil i klasseværelset - innovation og professionalitet

Vis stort billede
Lederstil i klasseværelset - innovation og professionalitet

347,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Lederstil i klasseværelset - innovation og professionalitet
Der findes ikke en måde at undervise, lede og lære på, som passer alle. Ligesom eleven må finde ud af, hvordan han eller hun bedst lærer, må læreren søge sin personlige undervisnings- og lederstil i klasseværelset.
Denne bog præsenterer en række lederstile og sammenligner dem systematisk på punkter som kontrol, planlægning, motivation, gruppering og differentiering.
Lederstil i klasseværelset– innovation og professionalitet er en bearbejdet udgave af Christer Stensmos bog Lederstil i klasseværelset. Jimmy Harder har skrevet en række nye kapitler, der giver arbejdet med lederstil et nyt perspektiv og blandt andet beskriver lærerens innovative udfordringer mellem det privatpersonlige og det professionelle lærerarbejde og mellem egne værdier og undervisningens krav.
Bogen præsenterer en teoretisk baggrund og praksisnære principper, ud fra hvilken den enkelte lærer aktivt kan sammensætte sin egen lederstil, og dette kan være med til at besvare en del af den professionelle udfordring til gavn for elevernes læring og lærerens arbejdsglæde.
Bogen henvender sig til lærere i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne, til studerende på lærernes grund-, videre- og efteruddannelse og andre, der har interesse for pædagogik og ledelse.
Forfatterne:
Christer Stensmoer docent i pædagogik, psykolog og er ansat ved læreruddannelsen ved Uppsala Universitet.
Jimmy Harderer cand.pæd.pæd. og lektor ved Frederiksberg Seminarium. Underviser i de pædagogiske fag og videnskabsteori på diplomuddannelsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jimmi Harder / Christer Stensmo
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ledarstilar i klassrummet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Alexandra Holsting
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 24 Aug 2009
Oplagsdato: 24 Aug 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813165

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Lederstil i klasseværelset - innovation og professionalitet Dafolo