Ledelse og læringsudbytte - Tre ledelsesstrategier

Vis stort billede Tilføj
Ledelse og læringsudbytte - Tre ledelsesstrategier

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I 2014 fik Danmark en ny skolereform en reform, der på mange måder er et resultat af de strømninger, der de seneste årtier er løbet igennem den internationale forskning i skoleledelse. Denne har været optaget af at undersøge, om det er muligt at skabe større læringsudbytte for elever gennem bestemte former for ledelse.

Med folkeskolereformens øgede fokus på elevernes læring og læringsudbytte er det derfor oplagt at kaste et blik på de internationale erfaringer, der ligger bag.

I denne lille og lettilgængelige bog fremstiller Lonni Hall den internationale forskning i skoleledelse, og ambitionen er at klæde læserne bedre på til at kunne navigere i de vilkår, der gør sig gældende i en dansk skoleleders hverdag.

Gennem korte præsentationer af centrale pointer fra forskningen koblet med konkrete indblik i dansk skoleledelsespraksis inviteres læserne med til at reflektere over deres egen ledelsesopgave. Bogen præsenterer tre former for skoleledelse, som vil kunne genkendes mere eller mindre på en dansk skole.

Bogen henvender sig først og fremmest til skoleledelser og ledere i skoleforvaltninger, men også lærere og pædagoger i skolen vil have gavn af at læse med.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lonni Hall
Sideantal: 130
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Samfundslitteratur
Bredde: 160 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 300 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2016
Oplagsdato: 14 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759322215

Sprog

Dansk

Ledelse og læringsudbytte - Tre ledelsesstrategier Samfundslitteratur