Lærerens kommunikation - En studiebog til praktikken

Vis stort billede
Lærerens kommunikation - En studiebog til praktikken

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Lærerens kommunikation er en studiebog til arbejdet med praktik i læreruddannelsen. Bogen anskuer kommunikation og kommunikativ kompetence som et omdrejningspunkt i praktikken, og med dette afsæt tilbyder den indsigt og analyseredskaber til arbejdet med den studerendes kommunikative funktioner i undervisningen, herunder arbejdet med videooptagelser af den studerendes undervisning.

I Lærerens kommunikation integreres to former for kommunikationsteori: kommunikationspsykologi og retorik. Ved at sammenflette de to traditioner skabes der et nuanceret grundlag for at forstå og udvikle lærerens kommunikative funktioner, og samtidig udformes der et observations- og øvelsesrepertoire i studiet af praktikkens tre kompetenceområder, som man som studerende kan drage nytte af.

Lærerens kommunikation henvender sig både til studerende, praktiklærere på skolerne og praktikvejledere i læreruddannelsen, og bogen kan tillige finde anvendelse i flere af læreruddannelsens fag, i undervisningsfagene og inden for moduler i Lærerens Grundfaglighed

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Fregerslev / Henrik Balle Nielsen / Merete Munkholm
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Samfundslitteratur
Udgivelsesdato: 31 Aug 2016
Oplagsdato: 31 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759324721

Sprog

Dansk

Lærerens kommunikation - En studiebog til praktikken Samfundslitteratur