Lærerdilemmaer - i den komplekse pædagogiske virkelighed

Vis stort billede
Lærerdilemmaer - i den komplekse pædagogiske virkelighed

328,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Lærerdilemmaer - 2.udgavepræsenteres gennem en række cases, som er typiske og karakteristiske i lærerens arbejde - mange af de vanskelige situationer og udfordringer, som lærere kommer ud for. Bogen skal råde bod på det forhold, at nye lærere synes, at de alt for lidt gennem deres uddannelse har fået lejlighed til at arbejde med svære situationer i skolen.

I bogen præsenteres gennem case-beskrivelser 20 situationer, som den unge lærer ofte vil kunne møde. Bogens cases giver anledning til at arbejde med temaer som: urolige børn/tolerancegrænser og grænsesætning/vanskeligheder med at lære/hvad lærere måske ikke altid ser/normalitet og rummelighed/samspil og konflikter mellem eleverne/skjulte processer i klassen/klassens miljø/kollegialitet og teamarbejde/mobning og forebyggelse af mobning/lærerpersonligheden og lærerarbejdet/autoritet/læreransvar/skole-hjem-samarbejde/indvandrerelever, fordomme og tolerance.
Bogen er primært henvendt til lærerstuderende, den vil også være velegnet som oplæg til diskussioner på teammøder og ved pædagogiske møder på skolen, og kan med fordel læses af alle skoleinteresserede.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Smidt / Jens Berthelsen / Per Schultz Jørgensen
Sideantal: 205
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Dafolo
Bredde: 170 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 434 g
Udgivelsesdato: 13 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772812892

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Lærerdilemmaer - i den komplekse pædagogiske virkelighed Dafolo