Lærende møder og konferencer i praksis

Vis stort billede
Lærende møder og konferencer i praksis

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

De fleste konferencer og store møder består af en lang række powerpointpræsentationer, serveret for et passivt publikum. Det er massiv envejskommunikation, der ikke skaber megen læring eller inspiration blandt deltagerne.
Et alternativ er den ""lærende konference"", hvor deltagernes erfaringer og viden sættes i spil. Der er færre oplæg og mere deltagerinvolvering. Deltagerne ledes til at tale sammen parvist og i små grupper om oplæggene og deres egne erfaringer, de reflekterer i stilhed og styrer talerne nye steder hen, de bruger dagens input til at fremme deres egne projekter, de rådgiver hinanden i trioer og de cirkulerer under frokosten.
Denne bog beskriver detaljeret 17 konkrete teknikker til mere lærende møder og forklarer ide og designprincipper bag lærende konferencer. Den er henvendt til mødeplanlæggere, ordstyrere, personale ved hoteller og andre mødesteder og enhver der afholder eller gennemfører større møder, konferencer, seminarer og workshops - ligesom foredragsholdere og katederundervisere også vil kunne finde inspiration her.
Forfatterne er hhv. forsker og projektleder ved projekt ""Det lærende møde"", som Learning Lab Denmark ved Danmarks Pædagogiske Universitet gennemførte 2004-2006. I samarbejde med Danske Bank og fire mødesteder (Radisson SAS-hotellerne, Odense Congress Center, Hotel Legoland og Nyborg Strand) eksperimenterede projektgruppen med 30 konferencer og indførte her de nye teknikker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steen Elsborg / Ib Ravn
Sideantal: 89
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 131 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 141 g
Udgivelsesdato: 07 Mar 2006
Oplagsdato: 12 Feb 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791812552

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Lærende møder og konferencer i praksis People'S Press